Shakkimatti

UUTUUS – Shakkimatti aurinkosähköllä

Naps Saana All white –aurinkopaneelimme on suunniteltu nimenomaisesti näyttäviin arkkitehtonisiin kokonaisuuksiin. Vaikka kuvassa ei vielä shakkimattiin ole päästy, niin musta ja valkoinen aurinkopaneeli antavat varmasti eniten pelimahdollisuuksia.

Ensimmäiset täysin valkoisen paneelin asennuksemme rakennettiin Ruotsiin ja ne herättivät siellä ansaitusti huomiota. Väri on visuaalinen ominaisuus, mutta aurinkopaneeli on  lopulta vain sähkölaite, joka kytketään ihmisten läheisyyteen. Ulkonäön lisäksi on aina syytä varmistua turvallisuudesta. Siksi sähkölaitteen valmistajalla ja toimittajalla on merkitystä. Naps on asentanut yli 70 megawattia aurinkosähköä. Valitse asiantuntija, jolla on riittävän syvällinen ymmärrys ja kokemus aurinkosähkön vaihtoehdoista.

- Kysy lisää Suomen kokeneimmilta aurinkosähkön asiantuntijoiltamme.

 

Naps Saana all whiet in grey light

Täysvalkoinen Naps Saana –paneeli on tukemassa visuaalista kehitystyötämme aurinkopaneeleiden käytössä. Täysmusta ja täysvalkoinen Saana-paneeli ovat vakiomallistoamme, kuten läpinäkyvät lasi-lasi –paneelit, joihin voidaan toki asetella aurinkokennot myös arkkitehdin piirustusten mukaan. Tämä on kauneimmillaan sähköistä taidetta. Tutustu referensseihimme maailmalla.

 

Värillä on väliä, kun tehdään näkyviä paneelipintoja. Meidän oma tuotantomme perustuu paneelien ja kiinteistöintegroitujen kohteiden erikoistarpeisiin kuten mustat, valkoiset ja läpinäkyvät lasipaneelit tai asiakaskohtaisesti valmistetut koot ja värit. Nämä ammattitaitoa vaativat erikoistuotteet valmistamme omalla paneelitehtaallamme Virossa. Perinteisiä ”sinisiä”, eli monikidepaneeleita käytämme lähinnä kustannustehokkuutta haettaessa. Näiden osalta auditoimme kaikki toimittajamme oman asiantuntijuutemme pohjalta, ja siksi voimme taata myös toimittamiimme aasialaisiin paneeleihin 25 tuottotakuun. Omiin paneeleihimme myönnämme rajoitetun 26 vuoden tehontuottotakuun sekä 13 vuoden mekaanisen takuun. Paneelikohtaiset lisätiedot saat asiantuntijoiltamme.

 

 

Naps Saana standard modules

Lisätietoja yritysmyynnistä sales@napssolar.com tai 020 7545 666.