Aurinko paistaa huomennakin ja siksi kotisi katto on ihanteellinen paikka tuottaa puhdasta ja ilmaista aurinkosähköä.

Napsin korkealaatuiset ja paloturvalliset aurinkosähköjärjestelmät ovat näyttäviä kokonaisuuksia. 

Testaa Naps Solar Tool -työkalullamme, minkä kokoinen voimala olisi optimaalinen teidän sähkönkäyttöönne.

Kokeile - näet oman voimalan tuottaman puhtaan sähkön merkityksen hiilijalanjälkeen

Jos tahdot lähimmältä Powered by Naps -kumppaniltamme tukea valinnan tekemiseen, lisätietoja vaihtoehdoistamme, tarkemman kartoituksen tai tarjouksen omasta aurinkovoimalasta, täytäthän yhteystietosi Naps Solar Toolin lopussa olevaan lomakkeeseen ja lähetä lomake meille. Asennusosoitteen mukaan lähin valtuutettu kumppanimme kontaktoi sinua suoraan. Yhteystietojasi käytetään vain tähän kontaktointipyyntöön, etkä sitoudu mihinkään jatkotoimenpiteisiin.

Tarvitsetko apua Toolin käytössä? Lue ohje sivun oikeasta alalaidasta.

Naps aurinkovoimala kotiin

Napsin kotitalouskäyttöön mitoitetut aurinkovoimalat ovat aurinkoenergiaa hyödyntäviä kokonaisratkaisuja omaan sähköntuotantoon kotona, vapaa-ajan kiinteistöissä tai PK-yrityksissä. 

Naps aurinkovoimalassa on asiakaskohtaisesti aurinkopaneeli kerrallaan skaalautuva järjestelmäkoko, kattokohtaisesti varmistettu turvallinen asennusmekaniikka ja hintaa differoimassa kolme erilaista laatuvaihtoehtoa: 

Naps Solar Premium Value Economy

 

  • Markkinoiden korkealaatuisin Naps Premium-voimala. Premium-voimalan ydin on itse valmistamamme korkeatehoinen Naps Saana 320Wp-paneeli. 

  • Hinta-laatu -suhteeltaan optimoitu Naps Value-voimala

  • Talouslaatuinen Naps Economy aurinkovoimala. 

Tahdotko hyödyntää koko kattopinta-alan vai optimoida aurinkovoimalan nykyisen sähkönkäytön tarpeisiin?

Testaa vaihtoehtoja yllä Naps Solar Toolissa itse, tai anna valtuutetun Powered by Naps -kumppanimme auttaa. Alla kuvia vaihtoehtoisista toteutustavoista.

Naps Solar Systems maksimoi järjestelmä

Naps Solar Systems optimoi järjestelmä

 

Miksi valita aurinkosähkö?

Naps Aurinkovoimala & optimointi

  • Aurinkosähkö on lähes ainoa käytännöllinen tapa, jolla pienen kiinteistön omistaja voi itse tuottaa puhdasta sähköä huolettomasti, tehokkaasti ja luotettavasti. 

  • Napsin korkealaatuiset aurinkovoimalaratkaisut on suunniteltu Napsin 40-vuotisen aurinkosähkökokemuksen ja 20-vuotisen oman paneelituotannon kautta saadun osaamisen pohjalta.

  • Napsin valikoima on rakennettu ympäristö-, laatu- ja kustannustietoisille ihmisille, jotka haluavat maksimoida puhtaan energian osuutta kulutuksessaan ja samalla minimoida sähkölaskua.

  • Aurinkosähkö toimii jokaisessa kodissa ja sitä saa tuottaa vapaasti, verottomasti ja ilman sähkönsiirtomaksua oman tontin rajojen sisäpuolella. Ylituotannon voi myydä valtakunnanverkkoon tai varastoida Naps KotiAkku -järjestelmään myöhempää käyttöä varten.

  • Naps aurinkovoimalan ja KotiAkun yhdistelmällä voi parantaa omalla katolla tuotettavan aurinkosähkön hyödynnettävyyttä merkittävästi. Akun avulla aurinkosähkön ylituotanto otetaan talteen hämäräajan käyttöä varten. Vaihtoehtoisesti akusto voidaan ladata yösähköllä.

  • Kodin sähköomavaraisuuden kasvaessa ostosähkön tarve pienenee, eli saavu­tetaan säästöjä sähkön osto-­ ja siirtokustannuk­sissa, energiaveroissa sekä ympäristön kuormituksessa.

Naps aurinkovoimala ja KotiAkku